¿ Que buscas ?

M'han nomenat membre del Consell Assessor per a la Societat de la Informació de Lleida

Molt bònic, oi ? I de que va això ?

Segons la seva pròpia definició:

"Aquest Consell és l’òrgan de col·laboració, participació i consulta de la ciutat de Lleida per als aspectes de difusió i estratègies d’implantació de les Noves Tecnologies en el seu àmbit territorial. Està impulsat per la Paeria (l’Ajuntament de Lleida), al servei del conjunt de la ciutadania i te caràcter estricte d’òrgan consultiu.
La creació del Consell Assessor de la Societat de la Informació reforça la voluntat de Lleida de ser capdavantera en aquest sector estratègic del segle XXI.
El seus principals objectius són fer l’anàlisi i la valoració de les polítiques programades i executades per al desenvolupament de la Societat de la Informació a Lleida; col·laborar en els projectes nacionals i internacionals en aquest àmbit participats per l’ajuntament de Lleida; aportar suggeriments i propostes d’estudis; i donar suport tècnic a la Paeria en el desenvolupament de les seves funcions."

                                               Foto de la reunió, (C) Ajuntament de Lleida

I que pinto jo allà dins ? Doncs arrel dels diversos contactes a l'administració i dels projectes gestionats, m'han nomenat pel consell per aportar el meu granet de sorra, tot i conèixer el meu perfil "innovador" (i ho poso entre comentes que queda lleig posar-se adjectius un mateix :--), en temes en general relacionats amb les tecnologies de la informació.

D'aquesta primera trobada van sortir diferents idees, però potser la principal és que el consell focalitzarà les seves accions divulgatives de cara sobretot al jovent, i a potenciar les ciències de tal forma que el potent teixit educatiu de Lleida, ben representat a la reunió, ajudi a triar carreres tecnològiques que supleixin la manca de personal que actualment té el Parc Científic de Lleida.

Òbviament aixó va ser una idea de moltes, que amb el pas dels mesos s'aniran concretant.


Aquí podeu trobar la notícia al respecte amb data d'avui 27 de gener del 2011.