¿ Que buscas ?

El Liquid Galaxy LAB obtiene la confianza de Google para otorgar becas de verano GSoC por décimo año consecutivo

 


El Liquid Galaxy LAB, parte de los Laboratorios TIC del Parc Científic de Lleida, vuelve a obtener la confianza de Google para otorgar becas de verano GSoC por décimo año consecutivo.



En palabras de la Escuela Politécnica Superior de Lleida, de donde son una parte de los alumnos becados:


"Per desè any consecutiu el projecte Liquid Galaxy LAB dels Laboratoris TIC del PCiTAL, coordinats per Andreu Ibàñez, ha estat escollit per atorgar les prestigioses beques d’estiu Google Summer of Code, que tenen com objectiu introduir als estudiants programadors en el món del programari lliure, pagant-los una beca estival.

Més de 15.000 estudiants universitaris de 109 països han estat becats en els passats 15 anys i han estat mentoritzats per 200 organitzacions de programari lliure seleccionades d'arreu del món.

Des dels Laboratoris TIC del Parc Científic de Lleida i més concretament des del Liquid Galaxy LAB ja feia 9 anys que obtenien la confiança de Google per mentoritzar aquestes beques. En col·laboració propera amb l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida, en aquest període s'han pogut becar 41 estudiants de l'EPS, quelcom únic a Espanya, aconseguint pels estudiants recursos per més de 210.000$, entre beques i altres ajuts."

Tags