¿ Que buscas ?

La iniciativa Women Techmakers Lleida tindrà continuitat durant tot l'any



Els Laboratoris TIC del Parc Científic van albergar el passat 29 de maig la trobada organitzativa de la iniciativa mundial de Google Women Techmakers.
El grup de recent formació Women TechMakers Lleida i que va organitzar el seu primer esdeveniment el passat Dia Internacional de la Dona, compta ja amb 4 responsables reconeguts per Google i la col.laboració de diversos centres educatius de Lleida, que van assistir-hi a la trobada organitzativa, com son el centre de FP Ilerna, l'INS Torrevicens i l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida, acompanyats de la gerència del Parc Científic i de l'Associació promotora dels drets de la Dona, Dona Balafia.



A més a més es compta amb la col.laboració de l'Institut de Balaguer, l'IES Caparrella, l'INS Màrius Torres, l'INS Gili Gaya i l'INS La Mitjana, entre altres. Durant properes dates es donaran a conèixer tot un seguit d'accions orientades a trencar l'anomenada Bretxa Digital, tot i potenciant la incorporació de les dones al mòn tecnològic desde molt joves. La més important serà un seguit de conferències i activitats a dur a terme a la tardor en el Devfest Lleida 2019, l'esdeveniment més gran que el GDG Lleida, grup parent al WTM Lleida, desenvolupa durant tot l'any.


Tanmateix a la reunió es va comptar amb la presència via videoconferència de Vanessa Galcera, la primera dona que va desenvolupar accions desde el programa WTM de Google, en aquest cas desde tarragona.