¿ Que buscas ?

Roda de premsa a Fira de Lleida per les activitats LleidaDrone a la Fira de Sant Miquel 2018


Avui hem presentat a Fira de Lleida les activitats que per quart any consecutiu durà a terme LleidaDrone en el marc de la Fira de Sant Miquel. L'alcalde Ángel Ros i en Oriol Oró Director de Fira de Lleida ens han acompanyat repasant activitats i projectes com Dronecoria, del nostre company Lot Amorós d'Aeracoop.












Paeria:


La Ciutat de Lleida




Con la colaboración de Intech 3D, empresa especializada en el sector.



Nota de premsa:

L’aplicació dels drons a l’agricultura de precisió, present a la Fira de Sant Miquel
De la mà de l’associació LleidaDrone, amb seu al Parc Científic
(25/07/18)

L’aplicació dels drons a l’agricultura de precisió serà una de les activitats destacades de la propera edició de la Fira de Sant Miquel de Lleida, que tindrà lloc del 27 al 30 de setembre. L’associació LleidaDrone, amb seu al Parc Científic de Lleida, organitzarà el programa d’actuacions d’aquest sector, que inclourà la presentació del projecte Dronecoria.
Així ho van exposar ahir el president del Parc i alcalde de Lleida, Àngel Ros; el director de Fira de Lleida, Oriol Oró, i el president de LleidaDrone, Andreu Ibáñez. Ros va valorar la importància dels drons en la gestió de recursos agraris i forestals i va afegir que Lleida és capdavantera en l’àmbit d’aquests aparells a nivell mundial.
La Fira de Sant Miquel presentarà oficialment a Lleida el projecte Dronecoria de reforestació forestal per mitjà dels drons. Els Laboratoris TIC del Parc col·laboren en el projecte i mostraran en cinc pantalles els primers desenvolupaments del seu software, que està dotat amb intel·ligència artificial.
Els drons diposaran d’un estand al pavelló 4 de la fira, on diverses empreses del sector atendran les persones interessades en aquesta tecnologia. També hi haurà l’espai Drone Arena per a demostracions de vols i s’oferirà la possibilitat que els infants aprenguin a fer volar drons de joguina i a participar en una cursa.