¿ Que buscas ?

Trobada digital gratuïta al Parc Científic per instal·lar un sistema operatiu als antics PC


Trobada digital gratuïta al Parc Científic per instal·lar un sistema operatiu als antics PC

Els Laboratoris TIC del Parc Científic, amb la col·laboració del  Google Developer Group de Lleida (GDG Lleida), organitzen una trobada digital per recuperar la utilitat dels vells ordinadors. Voluntaris del GDG Lleida instal·laran gratuïtament un sistema operatiu, el Chrome Os de Google, en els PC antics de sobretaula i portàtils. L’activitat tindrà lloc el 15 de març, a les 18.30 hores, a l’edifici CeDiCo del Parc Científic.
Aquest meetup s’adreça als centres educatius, les empreses i els particulars. El sistema Chrome OS està especialmente dissenyat per a les escoles, que l’adopten cada vegada més a través dels anomenats chromebooks laptops, uns dipositius assequibles basats en el nuvol que són segurs i fàcils d’usar. Aquest sistema operatiu té uns requeriments molt menors de recursos que els actuals Windows, i amb dues GB de memòria, molt poc disc dur i un procesador senzill funciona força bé.
Els assistents hauran de dur l’ordinador antic amb tots els perifèrics bàsics (teclat, ratolí, cables, monitor i torre o portàtil i fonts d'alimentació). Els organitzadors preveuen que el 90% dels PC sortiran revifats i amb molta més velocitat.
Tot i que l'esdeveniment es gratuït, cal inscriure’s prèviament a l’adreça 
gdglleida@gmail.com i fer constar el nom de la persona i el nombre d’ordinadors que hi portarà.
Més informació, a www.gdglleida.com.