¿ Que buscas ?

GDG Lleida, primera trobada organitzativa del 2014, reunió al Parc Científic el dia 13 de febrer

Salutacions a tots i totes !

Per començar a planificar l'any el proper dia 13 de febrer a les 19:30 hores farem una primera reunió organitzativa de l'any (que nó Code and Beer, ja que no tindrà contingut didàctic).
(Aquesta data ha estat triada per que tingueu temps d'acabar els exàmens).

El lloc de trobada serà la sala de reunions de l'edifici TIC-CPD, 3a planta, del Parc Científic (a on estan les oficines de Ponent 2002 i  el Liquid Galaxy LAB)  Com arribar

Es una trobada oberta a tothom que tingui interés en participar en les activitats del GDG Lleida, tant a nivell organitzatiu com participatiu. L'únic que de cara a no quedar-nos sense cadires necesitem que tothom que hagi de venir ens envieu un mail a gdglleida@gmail.com confirmant-nos la vostra assistència amb el vostre nom, o noms de persones que vindreu. Tanmateix passeu-vos per l'event de Google + i dieu que asistireu.

L'agenda de la trobada serà:

- Petita explicació de les últimes accions de l'any 2013, Andreu.

  • Viatge a Rumania amb Google.
  • Hackathon Google Glass.
  • 3er Code and Beer, Lleida Drone, Retro consoles party.

- Parlar dels possibles events que podem fer aquest any, tots. 
  Les idees, entre altres, sobre la taula son:

  • Code and Beer, tenim la possibilitat de que Google ens financii portar algun ponent que ens interesi de fora. Podrem parlar de quins interessos propis i de cara a fora tenim i cercar-los.
  • Desenvolupament col.laboratiu: vem parlar de fer algun tipus d'aplicació que poguéssim desenvolupar entre tots i que tingués un sentit social. Vem comentar quelcom respecte al mòn dels disminuits auditius, sords.
  • A l'agenda tenim pendents d'altres opcions plantejades, com fer una activitat lúdica comú, una excursió en burricleta crec.


- Parlar dels events que venen i podem participar:


  • 3er. Torneig de First Lego League de les terres de Lleida.El Dídac ens va recordar que el proper 22 de febrer es fa una nova edició de la Lego Leaguea la EPS. Nosaltres, desde Ponent 2002, ja em col.laborat les dos edicions pasades, fent-nos responsables del Social Media i de la cobertura en temps real de l'event. Podeu veure la nostra feina a la web http://firstlegoleaguelleida.blogspot.com.es/
    Es tracta de comentar si volem fer aquesta o altra col.laboració a nivell GDG Lleida.
  • Temporada de Devfests: malgrat acaba de començar l'any Madrid ja ha anunciat que organitza el Google Devfest pel 4 d'octubre. Barcelona sembla que per ara no té plans (ànims Ruben y Joan). Imagino que Bilbao i Andalucia repetiran també.
  • Assistència al RITSI, "Reunión de Estudiantes de Ingenierías Técnicas y Superiores en Informática (RITSI), sectorial que representa a los estudiantes de ingenierías en informática"
    El proper 28 de març podiem anar a Córdoba, ja que el GDG Spain estarà present i Google es possible ens pagui algun desplaçament.
  • Assistència al GDG Spain Summit, Torrevieja, Alicante, data per concretar. Andrés Leonardo, Google Spain Developer Relationships manager, tornarà a organitzar la trobada dels responsables dels GDG espanyols, i per suposat allí estarem. Es possible que hi hagi al menys una o dues places pagadess per assistir-hi a l'event.
  • Google I/O 2014, en breus dies s'anunciarà la conferència anual de desencolupadors de Google a San Francisco, i malgrat cadascú s'haurà de pagar els seus (cars) gastos, els GDG espanyols que hi vagin tindran una trobada paralela.
  • 2014 any Joan Oró a Lleida. L'ajuntament de Lleida anuncirà en breus dies que aquest 2014 serà l'any de la ciencia i la tecnologia a Lleida, en honor a Joan Oró. S'están preparant moltes activitats i el GDG Lleida segur participarà en algunes.

  • Tornarem a comentar el tema del GSOC 2014 i el Liquid Galaxy LAB, amb places obertes ja per fer treballs de fí de carrera, màster, pràctiques en empresa i doctorats.

    - Parlar dels responsables per les diferents àrees de feina pel GDG:
    • Disseny gràfic, cartells, grafismes.
    • Portar gdglleida.com a nivell blog.
    • Dinamitzar les xarxes socials.
    • Fer fotografies i penjar-les als events.


    En resum, en aquesta trobada farem una mica de revissió del 2013, parlarem de les activitats per fer (tancarem un calendari preliminar) i que venen pel 2014, i sobretot,  sentirem el que qualsevol volgui dir per contribuir a la comunitat.


    Passeu aquesta notícia a tothom que pogui estar interessat, el link de la web i la publicació a les vostres xarxes socials.

    Us esperem !!!