¿ Que buscas ?

Ya tenim aquí la Hackathon d'Open Data/Open-DAI i el Codi and Beer sobre Arduino, no us ho perdeu !!!

Últimes notícies



14/11/2013
nota de premsa
Un grup de programadors desenvolupen al Parc Científic aplicacions d’interès per a Lleida a partir de les dades obertes de la Paeria
PARC CIENTÍFIC
En el marc de la jornada Hackathon Open Data, Open-DAI & Arduino, que tindrà lloc aquest dissabte
El Parc Científic acull, el proper dissabte dia 16 de novembre, una Hackathon sobre l’Open Data de l’Ajuntament de Lleida, una jornada que aplegarà diversos programadors amb l’objectiu de desenvolupar aplicacions d’interès per a la ciutat a partir de les dades obertes que l’Ajuntament ofereix en el seu servei Open Data. Es desenvoluparan dos tipus d’aplicacions (Mashups Web amb API de Google Maps i Apps natives per a Android. Un Hackathon és una trobada de persones que desenvolupen un projecte de software en un curt termini i d'una forma comunitària. Aquesta serà la primera vegada que s’organitza un Hackathon a la ciutat.
La trobada s’iniciarà a les 8:30 hores del matí a l’edifici del CeDiCo. Sobre les 12 hores tindrà lloc una xerrada formativa i oberta a tothom sobre Arduino, una plataforma de hardware que ofereix altes prestacions i moltes possibilitats, sobre tot en el denominat “Internet of Things” o Internet de les coses i dispositius, aquesta xerrada està a càrrec de diversos ponents de l’empresa lleidatana Smarty Planet.
La iniciativa està organitzada per l’Ajuntament de Lleida, El Parc Científic, el Grup de Desenvolupadors Google de Lleida (GDG Lleida) i l’empresa del Parc Científic Ponent 2002, i compta amb la col·laboració de l’Escola Politècnica Superior de la UdL i l’empresa GFT. Aquest Hackathon és una de les activitats programades dins el projecte europeu Open-DAI finançat pel programa europeu de suport a polítiques TIC com a part de la innovació i la competitivitat (PIC - call 2011).

Informació interna del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida

Número 155


Assumpte: Dissabte, dia 16, celebració al Parc de la Hackathon sobre l’OPEN DATA de l’Ajuntament de Lleida

El proper dissabte, dia 18, se celebra a la planta baixa de l’edifici CeDiCo, a partir de els 8.30 hores, la Hackaton sobre l’Open Data de l’Ajuntament de Lleida. Hi haurà refrigeris gratuïts per als participants i premis per als guanyadors.
A les 12 del migdia, ponent de l’empresa lleidatana Smarty donaran una xerrada formativa, oberta a tot el públic, sobre la plataforma Arduino.