¿ Que buscas ?

Organizando y trabajando en el encuentro del proyecto europeo Open-DAI en #Lleida #opendata

Desde Ponent 2002 organizo el encuentro de los socios del proyecto europeo Open-DAI, reunión que se desarrolla por dos dias en el Parque Científico de Lleida.




Más info en la noticia del Ayuntamiento de Lleida:


11/11/2013
nota de premsa
Els representants del projecte europeu Open-Dai es reuneixen a Lleida

ACCÉS - Informàtica
El consorci d’aquest projecte europeu ha programant diverses sessions de treball per avui i demà al Parc Científic per avançar en la millora de noves aplicacions per a webs i smartphone
Lleida acull avui i demà la trobada del projecte europeu Open Dai amb el grup de treball del consorci del projecte, que farà diverses sessions de treball al Parc Científic i Tecnològic de Gardeny. El grup de treball està format per tècnics d'ajuntaments, altres administracions universitats i empreses d'Itàlia, Suècia, Turquia, Lleida i Barcelona.

L'Ajuntament de Lleida és un dels principals impulsors de l’Open Dai en el marc de l’estratègia Smart Green City, que es centra en facilitar l’accés als ciutadans i les empreses les dades obertes referents a accessibilitat, mobilitat i localitzacions dins la ciutat. D’aquesta forma, es poden desenvolupar aplicacions al voltant de les mateixes, tant per a entorns web com per a smartphone, per a ús personal o professional.

En el consorci del projecte Open-DAI hi participen les ciutats de Lleida, Barcelona, Karlshamn (Suècia), Ordu (Turquia), la Regió del Piemont (Itàlia) i la Universitat de Torí (Itàlia). De la mateixa manera, també hi col·laboren empreses de tots aquests països.

En aquesta reunió que es fa a Lleida hi són presents les empreses Ponent-2002 i BDigital del Parc Científic i Tecnològic de Lleida, que col•laboren en el projecte.

En la part del projecte que es desenvolupa a Lleida es contempla la integració de les dades obertes de l’Ajuntament de Lleida amb els entorns Google, que està duent a terme Ponent-2002 juntament amb la Paeria, el Parc Tecnològic i l’Escola Politècnica de la Universitat de Lleida.

Aquest projecte està finançat pel programa europeu de suport a polítiques TIC com a part de la innovació i la competitivitat (PIC - call 2011).

Aquesta tarda es farà una recepció a la Paeria per donar la benvinguda als representants del projecte a la ciutat.