¿ Que buscas ?

Cursets d'estiu per a joves amb tecnologies Google, ideats per mi, organitzats per la Paeria i duts a terme desde Ponent 2002

De nou aquest proper estiu formarem als joves de Lleida en les noves tecnologies més avançades, i durant tot el mes de juliol durem a terme dos cursos molt especials al Parc Científic de Lleida:

- Històries esfèriques: tot i emprant la nostra càmara Street View de Google,


Els nois i noies capturaran una sèria de fotogràfies de 360 graus a l'entorn del Castell de Templers, al Turó de Gardeny de Lleida, per després crear un petit guió en el qual s'expliqui la història dels indrets fotografiats. Aquest guió locutat es convertirà en un contingut multimèdia per internet que es mostrarà a diverses webs.




- Creació de edificis 3D per a Google Earth sobre projectes solidaris arreu del mòn de l'Ajuntament de Lleida.


En col.laboració amb la Regidoria de Joventut i la de Drets Civils, Cooperació i Igualdat, es durà a terme altre curs en la cual els joves apendran la técnica de creació d'edificis en 3 dimensions per després veure's sobre Google Earth. Els edificis i altres indrets seran la representació dels múltiples projectes de col.laboració que l'Ajuntament de Lleida executa arreu del mòn.

Els edificis creats seran visualitzats en el Lleida Liquid Galaxy del Parc Científic en fires i actes de l'Ajuntament, i pujats a Google per a que un cop aprobats poguin ser visualitzats per tothom arreu del mon.

Per a més informació e inscripcions visitar la seva web.