¿ Que buscas ?

Resumen del Devfest Barcelona con la potente ayuda del GDG Lleida team #devfestbcn @gdg @event

              Joan e Isma, cofounders del GDG Lleida con Andreu, un servidor que escribe, Ferran, Francesc, Gerard y Vytas.

Que día!!! Nos levantamos a las 4:30 de la mañana, nos fuimos a cargar el Moving Liquid Galaxy al LAB y para Barcelona, cuando todavía no habían puesto ni las carreteras!!!

Una vez allí, a trabajar todo el santo día, de 8 a 22h... parando sólo a comer un poquito.
Pero fue un gran evento, todos nos lo pasamos genial, y aquí quedan las fotos para el recuerdo.

                               (alguien que me pase esta foto un poquito mejor!!!)

Álbum en el evento de Google Plus

Álbum de Andreu en Google Plus

NOTICIAS

Notícia del Ayuntamiento de Lleida:


11/10/2013
nota de premsa
L’Ajuntament de Lleida participa en el major esdeveniment de Google a Espanya

PARC CIENTÍFIC
Les dades Open Data de la Paeria, utilitzades en un Hackathon, al Google DevFest Barcelona 2013
Barcelona acull aquest divendres el “Google DevFest Barcelona 2013”, un esdeveniment que aplega 900 programadors i desenvolupadors d’arreu d’Espanya. L’esdeveniment està patrocinat per Google, la Universitat Politècnica de Catalunya i Mobile World Capital.
L’Ajuntament de Lleida col·labora en el Google DevFest Barcelona 2013 organitzant un Hackathon, una trobada intensiva de programadors per desenvolupar aplicacions al voltant d’un tema determinat. En aquesta ocasió, el tema és el desenvolupament d’aplicacions basades en el Open Data, o dades obertes, de la Paeria i hi participen més de 70 programadors.
L’activitat forma part del projecte Open-DAI, finançat per la Comissió Europea dins del "ICT Policy Support Programme - Call 2011” del "Competitiveness and Innovation framework Programme” (CIP). El projecte té com a objectiu testejar el potencial i l’eficàcia de les dades obertes (Open Data) de diferents administracions públiques per crear nous serveis i aplicacions, dirigides a les empreses, als ciutadans i a les mateixes administracions públiques.
També participa activament en aquest esdeveniment el GDG Lleida, Grup de desenvolupadors en tecnologies Google, que s’ha constituït recentment a Lleida. A més, compta amb la presència de l’empresa Ponent 2002, basada en el Parc Científic i Tecnològic de Lleida, que imparteix dues conferencies sobre el Liquid Galaxy i els desenvolupaments basats en Google Glass amb el projecte “GlassLleidaDevelopers.com”.
Més informació a: http://bcn.gdgdevfest.com/

Versió de la notícia per imprimir

Imatges