¿ Que buscas ?

Acord entre el Parc Científic i la Fundació Fiware per posar en marxa el laboratori Lleida Fiware Hub



Permetrà capacitar tècnics, elaborar projectes i crear llocs de treball

El vicepresident del Parc Científic i alcalde de Lleida, Àngel Ros, i el president de la Fundació Fiware, Ulrich Ahle, van acordar ahir crear el laboratori Lleida Fiware Hub, que s’ubicarà al Parc Científic. La reunió entre Ros i Ahle va tenir lloc a la fira tecnològica CeBIT de Hannover amb la participació del gerent del Parc, Josep Clotet, i el director de Lleida Drone, Andreu Ibáñez.

El nou centre tecnològic permetrà capacitar tècnics universitaris i d’empreses, elaborar projectes i crear llocs de treball en els sectors Smart Agro, Smart Industry i Smart Cities. Aquest serà el quart laboratori que s’instal·la al Parc després del Microsoft Productivity Lab, el Liquid Galaxy Lab i el Lleida Drone Lab, a banda de la propera creació també de l’AgriTech Big Data.

Fiware és una plataforma promoguda per la Unió Europea per al desenvolupament i el desplegament mundial d’aplicacions intel·ligents, públiques i gratuïtes en l’era digital. Els principals patrons de la fundació són Telefònica, Vodafone, NEC i Atos.